İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729969620 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

İstanbul Medipol Üniversitesi'nden Doktor Adaylarına Burs

Kategori Kategori: Burs Haberleri | Yorumlar 3 Yorum | Okunma 664025 Okunma | Yazar Yazan: admin | 14 Nisan 2011 15:20:07

2009'da İstanbul'da kurulan ve tıp, diş hekimliği ve eczacılık alanında eğitim almak isteyen öğrencilerin gözdesi haline gelen İstanbul Medipol Üniversitesi, 2010-2011 öğrenim yılında 360 lisans öğrencisi ile eğitime başladı.

2009′da İstanbul’da kurulan ve tıp, diş hekimliği ve eczacılık alanında eğitim almak isteyen öğrencilerin gözdesi haline gelen İstanbul Medipol Üniversitesi, 2010-2011 öğrenim yılında 360 lisans öğrencisi ile eğitime başladı. Öğrencilerine sağladığı eğitim kolaylıkları ile öne çıkan üniversitede 30 öğrenci kontenjanı olan tıp fakültesine kayıt hakkı kazanan öğrenciler, yüzde 100 burs olanağından yararlandı.

Öğrenciler 7 yıllık eğitimlerinde hiçbir ücret ödemeyecekler. Medipol Üniversitesi’nde yabancı öğrenciler de eğitim görüyor. Üniversitede eğitim gören yabancı öğrenciler, yılda 35 bin TL ödüyorlar. Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, “Ülkemizdeki tıp eğitiminin kalitesinin yükseltilmesi başarılı gençlere fırsat eşitliği sağlanması amacıyla üniversitemiz önemli bir misyon üstlendi” diyor.

BURS KOLAYLIĞI

Sağlık alanında dünya üniversitesi olma yolunda ilerleyen üniversitenin Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri bulunuyor. İstanbul Medipol Üniversitesi, Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Sağlık Bilimleri, Eğitim, Mühendislik – Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk, İletişim, Güzel Sanatlar olmak üzere 10 fakülte; Yabancı Diller Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olmak üzere 3 yüksekokul ve 2 enstitü ile hizmet veriyor. Tıp fakültesinin tüm öğrencileri burslu olarak eğitimlerini sürdürüyorlar. Ayrıca şehit ve gazi, öğretmen, öğretim elamanı, öksüz ve yetimlere özel burs uygulanıyor.

OMBUDSMAN DESTEĞİ

Ombudsmanlık sistemini ilk yılı itibariyle yürürlüğe koyan Medipol Üniversitesi, bir ilke imza attı. Üniversite mensuplarının haklarını savunmasında, şikayetlerini bildirmelerinde ve önerilerini iletmelerinde etkin bir yol olan Ombudsmanlık sistemi, akademik gelişimin etik çerçeve içinde sürdürülmesini sağlıyor.

YÜZDE 100 İŞ GARANTİSİ VAR

İstanbulMedipol Üniversitesi, öğrencilere eğitimlerinin ardından iş imkanı da sağlıyor. Sağlık Bilimleri Fakültesi altında hemşirelik, fizyoterapi ve rehabilitasyon, beslenme ve diyetetik ile sağlık yönetimi programlarındaki tüm öğrencilere istihdam garantisi veriyor.
Uygulamalı eğitim sağlanıyor

İSTANBUL Medipol Üniversitesi’nde uygulamalı eğitime büyük önem verildiği için bunu sağlayacak yatırımlardan kaçınılmıyor. Şu anda lisans eğitimine öğrenci kabul eden programlarda öğrencilerin uygulamalı eğitim göreceği çok amaçlı mikroskopi ve makroskopi, anatomi disseksiyon ve uygulama, mesleki beceri ve simulasyon, protez, biyomekanik araştırma, farmasötik kimya, farmasötük teknoloji ve farmokognozi laboratuarları, bilgisayara ve dil laboratuvarları bulunuyor.

 

 | Puan: 8,2 / 5 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar

derya çavaş { 26 Ağustos 2011 14:17:05 }
ben uludağ üniversitesi 3.sınıf hemşirelik öğrencisiyim. ailemin maddi durumundan dolayı okulu bırakmak zorunda kalıcam yardımınıza çok ihtiyacım var. lütfen..
Ayfer ARİF { 30 Temmuz 2011 02:34:44 }
Merhabalar...Kızımın puanı 467 , başarı sıralaması 28 000.Üniversitenizde Tıp fakultesi için şansı var mı? Olmazsa Diş ve Eczalık fakulteleri için de aynı değerlendirmeyi yaparmısınız.Eğer olursa burslu olabilme ihtimali var mı?Teşekkürler
leman kocacık { 02 Temmuz 2011 00:23:41 }
tıp fakültesi için   2011-2012 öğretim yılı için taban puan ne olacak
Diğer Sayfalar: 1.

 

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan