İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731994124 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi şansı

Kategori Kategori: Yurtdışı Eğitim | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 616829 Okunma | Yazar Yazan: admin | 25 Eylül 2010 16:55:47

Yeni eğitim yılının başladığı bugünlerde üniversitelerde ve adaylarda ek kontenjan heyecanı yaşanıyor. Ek kontenjan istemeyen Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'ne doğrudan kayıt için bir fırsat daha dodu.


Üniversite hayali kuranlara yurtdışında çok önemli bir alternatif sunan Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Avrupa'nın kalbinde Anadolu havası estiriyor..Üniversitenin kurulduğu yer ise Bosna Hersek'in kalbi Saraybosna.

 

Dünyanın çok farklı ülkelerinden öğrenci kabul eden üniversite 2004 yılında eğitim-öğretime başladı. Açılışını Başbakan Erdoğan'ın yaptığı üniversite kampüsünde 4 ana bilim dalında eğitim veriliyor.
 

İngilizce eğitim veren Uluslararası Saraybosna Üniversitesi uluslararası denkliğinin yanısıra YÖK tarafından da kabul görüyor. Okula kayıt için ÖSS'den taban puan almak yeterli. ÖSS sınavına giremeyen lise mezunları da okula kayıt yaptırabiliyor.

 
Üniversite, Yüksek Öğretim Kurumunun verdiği birinci tercih kontenjanını büyük ölçüde doldurdu. Ek kontenjana ise müracaat edilmedi.
 

Ancak doğrudan kayıt yaptırmak isteyenler için bir fırsat daha verildi.

 
Şimdiye kadar iki dönem mezun veren üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilerin, İstanbul Eyüp'teki irtibat ofisiyle 5 ekim'e kadar irtibata geçmesi gerekiyor.
 

 

 

 | Puan: 10 / 1 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan