İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732484078 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Yurtkur'dan öğrencilere danışmanlık hizmeti

Kategori Kategori: Yurt Kur Bursları | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 514794 Okunma | Yazar Yazan: admin | 01 Eylül 2010 00:00:15

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) çalışanları, üniversite öğrencilerini otobüs terminallerinde karşılayarak danışmanlık hizmeti verecek...

YURTKUR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, fakülte, yüksekokul ve yurtlara kayıt için gelen öğrencileri kurumun çalışmaları hakkında bilgilendirmek ve yurtlara yönlendirmek amacıyla yeni bir uygulamaya geçildi.

 

Buna göre, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van, Zonguldak, Kocaeli ve Aksaray illerindeki şehirlerarası otobüs terminallerinde bugünden başlayarak 17 Eylül'e kadar “Danışma Masaları” kurulacak. Kurum çalışanlarından seçilen rehberler, bu tarihler arasında otobüs terminallerinde öğrencileri bekleyecek.

 

“Danışma Masaları” uygulaması ile, ailesinin bulunduğu şehirden ayrılarak, başka bir ilde öğrenime başlayacak gençlerin, geldikleri şehir, barınacakları yurt, burs/kredi hizmetleri ile ilgili izlenecek yol, imkanlar, hizmetler, ulaşım gibi konular hakkında bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

 

 | Puan: 8 / 4 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan