İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732590665 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

'Ben Çalışmak İstiyorum'

Kategori Kategori: Üniversite | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 577494 Okunma | Yazar Yazan: admin | 07 Temmuz 2010 16:13:19

Kadir Has Üniversitesi ve Avusturya Liseliler Derneği Kadın Platformu işbirliğiyle bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen 'Ben Çalışmak İstiyorum projesi, 01 - 31 Temmuz 2010 tarihleri arasında Doğu Anadolu Bölgesi'nde öğrenim gören kız öğrencilere yönelik staj ve eğitim çalışmalarıyla devam ediyor.

”Ben Çalışmak İstiyorum” projesi kapsamında düzenlenen Cumartesi Çalıştayları’nda 10 Temmuz Cumartesi günü Dr. Hakan Tunçel “İş Hayatında Kişisel Markalaşma ve Bireysel İtibar Yönetimi”, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Müdürü ve Keman Sanatçısı Gülten Çapan “Kadın Sanat ve Yönetim”, İşadamı-Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Temo “Hurufattan Fotoğrafa- Uzakları Yakınlaştırmak” konferansları ile Doğu Anadolu Bölgesi’nde öğrenim gören ve iş dünyasına ilk adımlarını atan 18 kız öğrenci ile deneyimlerini paylaşacak.

 
 

Erzurum Atatürk Üniversitesi, Van 100. Yıl Üniversitesi ve Kars Kafkas Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler ”Ben Çalışmak İstiyorum” projesi kapsamında, Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek Cumartesi Çalıştayları kapsamında yöneticilerin deneyimlerini paylaşacağı konferanslar ile gerçek bir iş tecrübesi kazanacak.

 
 

Avusturya Lisesi mezunlarının profesyonel hayatlarında yönetici olduğu işyerlerinde 1 ay boyunca staj imkanına sahip olacak Doğu Anadolu Bölgesi’nde öğrenim gören ve iş hayatına ilk adımlarını atmaya hazırlanan üniversiteli 18 kız öğrenci, proje boyunca her hafta sonu düzenlenecek Cumartesi Çalıştayları'nda uzman ve yöneticilerin deneyimleri ile eğitimlerini tamamlayacaklar.

 

 | Puan: 10 / 1 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan