İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732531725 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Boğaziçi'nde 6. GCEE Öğrenci Forumu

Kategori Kategori: Etkinlik Rehberi | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 473629 Okunma | Yazar Yazan: admin | 03 Eylül 2007 19:23:06

ASEE tarafından geçen sene Rio'da 5.si düzenlenen Global Colloquium on Engineering Education'ın (GCEE) bir parçası olarak 1 Ekim tarihinde 2.si düzenlenecek Öğrenci Forumu'na bu sene Boğaziçi Üniversitesi ve Mühendislik Kulübü ev sahipliği yapıyor.

Her sene dünyanın çeşitli ülkelerinden mühendislik öğrencilerinin buluştuğu bu foruma Türkiye'deki tüm üniversitelerden de mühendislik öğrencilerinin katılımı bekleniyor. Katılımın rezervasyonla olduğu bu foruma başvurmak isteyen öğrencilerin 2 Eylül'e kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

ASEE (American Society for Engineering Education) tarafından her sene düzenlenen Global Colloquium on Engineering Education'ın 6.sı bu sene İstanbul'da düzenleniyor. 1-4 Ekim 2007 tarihleri arasındaki bu kolokyumun içerisinde de bu sene 2.si düzenlenecek olan Uluslararasi Öğrenci Forumu'na Boğaziçi Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü ev sahipliği yapıyor.

1 Ekim günü Mühendislik Fakültesi Teras katında düzenlenecek olan bu forumda Mühendislik Eğitimiyle ilgili aşağıdaki konular tartışılacak.
Ücretsiz olarak düzenlenecek bu foruma sınırlı sayıda öğrenci katılabileceği için katılmak isteyen öğrencilerin başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca foruma katılan öğrenciler 30 Eylül-4 Ekim arasındaki tarihlerde gündüzleri kolokyum oturumlarına katılırken geceleri de çeşitli toplu aktivitelerde doyasıya eğlenebilecekler.

Bu forum kolokyumun bir parçası olup kolokyumla paralel bir şekilde yürüyecektir. Dolayısıyla Boğaziçi Üniversitesi’ndeki foruma katılan öğrenciler diğer günlerde Istanbul Conrad Hotel’deki kolokyumun oturumlarına da ücretsiz olarak katılabileceklerdir:

• BEST Day, Pazar, 30 Eylül
• Global Student Forum, Pazartesi, 1 Ekim
• Global Colloquium on Engineering Education, 2-4 Ekim
• SPEED Meeting, 3 Ekim

Sabah birbiriyle eşzamanlı düzenlenecek 3 oturumda aşağıdaki konular

• Research into student learning
• The interface between education and labor market
• Research (science) engineers or managerial (project) engineers?

Öğleden sonraki oturumda da herkesin katılacağı aşağıdaki tek bir konu tartışılacak.

• Common Topic—The knowledge, skills and competences of the "global" engineer

Bu forumda uluslararası bir toplantıya katılmış olmanın yanısıra tüm dünyadan öğrencilerle ve akademi, endüstri, devlet ve enstitülerin seckin mensuplarıyla tanışma fırsatı sunuluyor. Üstelik bunların hepsini yaratıcı bir iş ve eğlence atmosferinde ücretsiz olarak sunuluyor. Tek yapmanız gereken, başvurmak.

Foruma katılmak için başvurmak isteyen tüm öğrencilerin izlemesi gereken yol aşağıda belirtilmiştir.

Rezervasyonla ücretsiz olarak katılımın sağlanacağı bu foruma katılmak için 2 Eylül'e tarihine kadar http://asee.org/conferences/international/2007/Students.cfm adresinin altındaki basvuru formunu doldurarak gcee2007@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

Herhangi bir soru icin enso@boun.edu.tr'ye mail atabilirsiniz. Forumla ilgili detaylı bilgi almak için ise lütfen http://asee.org/conferences/international/2007/Students.cfm adresini ziyaret ediniz.

* Foruma katılacak olan öğrencilerin tartışmaya yeterli düzeyde İngilizce'ye sahip olmaları gerekmektedir.

** İstanbul dışından katılmak isteyen öğrenciler icin hostel rezervasyonu bulunmaktadır.

*** Forumdaki tüm aktiviteler ücretsizdir.

 

 | Puan: Henüz oy verilmedi / 0 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan