İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729857435 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

MEB'den görevden alma açıklaması

Kategori Kategori: Diğer Haberler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 407067 Okunma | Yazar Yazan: admin | 01 Nisan 2010 19:30:34

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) yapılan açıklamada, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Şenyüz'ün yaptığı açıklamalardan dolayı görevinden alındığını duyurdu.

 

MEB Basın ve Halka İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Şenyüz'ün hiç bir şekilde hoş karşılanmayacak çeşitli açıklamalarına yer verildiği anımsatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bir eğitimciye yakışmayacak bu talihsiz açıklamalardan sonra, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Şenyüz, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun talimatıyla bugün itibariyle görevinden alınmıştır.

Buna ilaveten söz konusu haberlerde Abdullah Şenyüz'ün, Sayın Başbakanımızın oğlunun öğretmeni olduğu için il milli eğitim müdürlüğü görevine atandığı da iddia edilmiştir. Atama ile ilgili sürecin haberde iddia ediliği gibi çirkin ve yakışıksız bir sav ile bağdaştırılması ise son derece üzücüdür.''

 

 | Puan: 10 / 1 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan