İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729981561 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

IEFT 17. Kez Kapılarını Açıyor

Kategori Kategori: Etkinlik Rehberi | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 467626 Okunma | Yazar Yazan: admin | 04 Şubat 2010 13:56:00

Türkiye'nin En Büyük Yurtdışı Eğitim Fuarı IEFT 17. Kez Kapılarını Açıyor

Türkiye’de yapılmakta olan en kapsamlı yurtdışı eğitim organizasyonu olma özelliği taşıyan International Education Fairs of Turkey (IEFT), bu yıl 17. Yurtdışı Eğitim Fuarları’nı düzenliyor. 23 ülkeden 150’nin üzerinde üniversite, kolej, dil okulu ve lisenin yer aldığı 17. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları; 05 Nisan Ankara Sheraton Otel’de, 06 Nisan Adana Hilton Otel’de, 08 İzmir Hilton Otel’de,10-11 Nisan istanbul Hilton Otel'de, 13 Nisan Kıbrıs'ta, 15 Nisan Konya Rixos, 16 Nisan Anemon Otel'de düzenleniyor.

Fuarlara; ABD, Almanya, Kanada, İngiltere, Hollanda, Avustralya, Fransa, İsviçre, Polonya, İtalya, İspanya, İsveç, İrlanda, Danimarka, Finlandiya, Macaristan, Malta, Çek Cumhuriyeti, Rusya, Estonya, Litvanya ve Güney Afrika gibi ülkelerden saygın üniversiteler ve kolejlerin temsilcileri katılıyor.



17. IEFT Yurtdışı Eğim Fuarları’nda; lisans, yüksek lisans, doktora, dil okulları, yaz okulları, sertifika, diploma, staj, lise eğitimi, Au Pair, Work&Travel ve burslu eğitim konusunda üniversite ve kolej temsilcilerinden bilgi alınabilecek, ücretsiz yurtdışı seminerlerine katılabilinecek. Ayrıca, British Council, The Turkish Fulbright Commission, EnglishUK, CEC, CampusFrance, DAAD, Nuffic, Austrade, Goethe gibi ülkelerin eğitim ve kültür ateşelikleri tarafından öğrencilere ve velilerine bilgi verilecektir.


17. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarlarında Üniversite Lisans, Yüksek Lisans, MBA, Summer Session, Doktora, Dil Eğitimi, Staj ve Yurtdışı Kariyer programları hakkında 150 civarında üniversite ve kolejin yetkililerinden bilgi alınabilir.

Halka açık ve ücretsiz olan fuarlar, 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Katılımcıları; sürpriz hediye, burs ve çeşitli etkinliklerin beklediği fuarlarla ilgili detaylı bilgi ve online davetiye için info@ieft.com.tr adresinden veya 0 212 244 42 13 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.

17. IEFT’de Burslar ve Hediyeler

Yurtdışı Üniversitelerinden Kısmi Eğitim Bursları
Oxford House College’den katılan herkese 1 hafta dil kursu
Yurtdışında Dil Eğitim Bursları
Yurtdışında Film Making Programı Eğitimi
Yurtdışına gidiş-dönüş uçuş biletleri
İndirimli öğrenci kartları

 

 | Puan: 10 / 5 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan