İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729978767 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Öğrencilere büyük fırsat...

Kategori Kategori: Kariyer Planları | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 531222 Okunma | Yazar Yazan: admin | 02 Şubat 2010 14:05:28

Liseden mezun olmuş ve üniversite okumaya hak kazanmış adaylara büyük eğitim fırsatı...

Media-Saturn Holding'in, liseden mezun olmuş ve üniversite okumaya hak kazanmış adaylara, Almanya'nın Ingolstadt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde Uluslararası Perakende Yönetimi alanında üniversite eğitimi olanağı sağladığı ve Media Markt'ın, 3,5 yıl eğitim alacak olan tüm öğrencilere aylık bin avro tutarında burs ile maddi destek sağlayacağı bildirildi.

Media Markt'dan yapılan yazılı açıklamada, Media Markt'ın, kariyer basamaklarını başarıyla tırmanmak isteyen genç öğrencilere bir eğitim fırsatı sunduğu belirtilerek, Media-Saturn Holding'in, liseden mezun olmuş ve üniversite okumaya hak kazanmış adaylara, Almanya'nın Ingolstadt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde Uluslararası Perakende Yönetimi alanında üniversite eğitimi olanağı sağladığı ifade edildi.

Media Markt'ın, 3,5 yıl eğitim alacak olan tüm öğrencilere, aylık bin avro tutarında burs ile maddi destek sağlayacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Almanya'nın Ingolstadt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde 2005 yılından beri başarıyla devam eden program dahilinde, öğrenciler 'İşletme ve Perakende Yönetimi' bölümünde İngilizce olarak eğitim alacaklar. Öğrenciler, 7 sömestre sürecek üniversite eğitimine ek olarak, tatillerinde Media-Saturn Holding genel müdürlüklerinde staj yapma hakkına da sahip olacaklar. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezun olduktan sonra Media-Saturn Holding bünyesinde tercih ettikleri ülkede ve departmanda 'Management Trainee' olarak işe başlama fırsatını yakalayacaklar. Media Saturn Holding'in eğitim fırsatı için, öğrenciler, 'MMStudyIRM' referans kodu ile 'turkey@media-saturn.com' veya ' www.kariyer.net  ' adreslerinden 28 Şubat 2010'a kadar başvuru yapabilecekler.''

Açıklamada, başvuru detayları ile ilgili ayrıntılı bilgiye ''www.mediamarkt.com.tr'' adresinden ulaşılabileceği bildirildi.

 

 | Puan: 7 / 3 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan