İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732623568 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Anadolu Üniversistesi Açık Öğretim Fakültesi ( AÖF ) Kayıtları Başladı

Kategori Kategori: Açık Öğretim Haberleri ( AÖF) | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 717195 Okunma | Yazar Yazan: admin | 23 Eylül 2009 12:51:45

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Fakülteleri (AÖF)'ne "internet başvuru" ve ''Açıköğretim bürolarından kayıt'' işlemleri bugün iki aşamalı olarak başladı. İşte binlerce öğrenciyi ilgilendiren kayıt takvimi

Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilen adayların ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) sonucuna bağlı olarak ön kayıtlar sonunda kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların internet başvuru ve kayıt işlemlerinin başladığı bildirildi.
 

AÜ Rektörlüğünden alınan bilgiye göre, adayların kayıt işlemleri, ''internet başvuru'' ve ''Açıköğretim bürolarından kayıt'' olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek. Bugün başlayan ve 20 Ekim 17.00'da sona erecek internetten başvuru için adresin ''http://aofkayit.anadolu.edu.tr'' olduğu belirtildi.

 
Bu tarihten sonra internetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün olmayacak. Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya internet hattınızın kesik olması nedeniyle başvuru yapamama durumunda kalınmaması için, başvuruların son günleri beklemeden yapılmasının önemli olduğu, internetten başvuru süresinin kesinlikle uzatılmayacağı ifade edildi.
 

İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt olamayacak. İnternetten başvuru yapmak da kayıt için yeterli değil. Adaylar, internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları ''İnternet Başvuru Belgesi''nin yazıcı dökümünü alarak, adreslerine postalanan ''2009–2010 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu''nda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptıracaklar.

 
''İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu''na ''http://www.anadolu.edu.tr'' adresindeki ''Açıköğretim'', ''Kılavuzlar'' linkinden ya da ''http://aofkayit.anadolu.edu.tr'' internet başvuru sitesinin ''ÖSYS Yeni Kayıt'' linkinden de ulaşılabilecek veya AÖF bürolarından temin edilebilecek.
 

AÖF KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt işlemleri 16 Ekim mesai bitiminde sona erecek. 17, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde mazeretli olanların kayıtları yapılacak.

 
Kayıt için adayların tam olarak hazırlanan kayıt belgeleri ile 23 Eylül-16 Ekim tarihlerinde Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurmaları gerekiyor.
 

Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 17, 19, 20 Ekim tarihlerinde bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilecek. 20 Ekimden sonra mazeret beyan edip kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek. 17 Ekim Cumartesi günü AÖF büroları kayıt işlemleri için açık olacak ve kayıt yapılabilecek.

 
Kayıt belgeleri eksik olanların kayıtları yapılmayacak, belgeleri tamamlamak üzere ek süre de verilmeyecek.
 

 

 | Puan: 9,2 / 12 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan