İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732540619 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Yurtdışı Üniversite Seminerleri

Kategori Kategori: Yurtdışı Eğitim | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 618478 Okunma | Yazar Yazan: admin | 13 Ağustos 2009 02:16:09

Global Vizyon Yurtdışı Üniversite Seminerleri Devam Ediyor !..

13 Ağustos University of TENNESSEE


University of Tennessee, ABD’de yerleşik, Knoxville, Chattanooga, Martin, Tullahoma, Memphis’te kampusleri olan bir devlet üniversitesidir. Zirai Bilimler ve Veterinerlik, İşletme ve Endüstri Hizmetleri, Ekonomik Kalkınma, Kamu Yönetimi, Hukuk ve Liderlik Gelişimi bölümlerinde uzmanlaşmıştır. Kabül için transcript, 2 referans, TOEFL skoru ve motivasyon mektubu gerekmektedir. Başvurular 3 dönem için alınmakta olup son başvuru tarihleri: 1 Kasım, 1 Şubat, 15 Haziran’dır. Harç ücreti 21.000 USD’dir. Daha detaylı bilgi için: http://www.tennessee.edu/

14 Ağustos Bursa / 15 Ağustos istanbul   Cambridge Education Group


Cambridge Education Group (CEG) anlaşmalı olduğu İngiliz üniversiteleri Coventry University, London Southbank University, University of Central Lancashire ile birlikte Global Vizyon öğrencileri için ofislerimizde olacak!

CATS Canterbury, CATS Cambridge ve CSVPA okullarında %20 ‘lere yaklaşan burs imkânları!

Cambridge Education Group temsilcileri Rob Hayes ve Tamer Sönmezay İngiltere’de dil eğitimi, üniversite hazırlık programları, akademik programlar konusundaki tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacak. 

Görüşmeye katılmak için randevu almayı unutmayın!

Bursa Ofisimiz;
14 Ağustos 2009, Cuma
Saat: 10.00-13.00

Bilgi ve Randevu İçin: 
Turgut Tülü
Global Vizyon Yurtdışı Eğitim
Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Altıparmak Caddesi Sarıoğlu İş Merkezi No.59 Kat.3 Osmangazi , Bursa
Tel:     (224) 224 220 2282
E-mail: turgut@globalvizyon.com

Deniz Ataş
Global Vizyon Yurtdışı Eğitim
Tel: (0212) 249 1981
E-mail: deniz@globalvizyon.com.tr


İstanbul Merkez Ofisimiz;
15 Ağustos 2009, Cumartesi
Saat: 12.00-16.00

Bilgi ve Randevu İçin: 
Deniz Ataş
Global Vizyon Yurtdışı Eğitim
Adres: Meşrutiyet Caddesi Aslıhan No.18 K.4 Beyoğlu İstanbul (İngiliz Konsolosluğu karşısı) 
Tel: (0212) 249 1981
E-mail: deniz@globalvizyon.com.tr  

CAMBRIDGE EDUCATION GROUP ve LONDON SOUTH BANK & COVENTRY & UCLAN FOUNDATIONCAMPUS PROGRAMLARI;

GCSE, A-level, Akademik İngilizce, Üniversite Hazırlık, Yüksek Lisans Hazırlık, Sanat bölümlerine hazırlık programları, İngilizce Dil Kursları, Çocuklar ve Gençler için Yaz Okulları

LONDON SOUTH BANK UNIVERSITY

(ASIC) “Accreditation Service for International Colleges” kurumu tarafından FoundationCampus statüsünde en iyi Premier okul olarak nitelendirilen London South Bank Üniversitesi, İngiltere'de mezunların başlangıç maaşları arasında en iyi 6.konumda (The Times Good University Guide 2010). Ayrıca London Southbank University öğrencileri eğitimleri süresince ve mezuniyetten 2 yıl sonrasına kadar öğrencilere uzman kariyer hizmeti verilmektedir. Üniversite i-Graduate listesinde öğrenci konaklama imkânları bakımından 'Londra'da En İyi Yer' seçilmiştir. Ve yine i-Graduate tarafından 2007 yılında “En İyi Kütüphane” seçilmiştir.

Eğitim maliyetleri Lisans programları için 8.760 GBP ile 9.040 GBP arasında değişmektedir, yüksek lisans için akademik yıl ücretleri ise 9.300 GBP ile 11.045 GBP aralığındadır.


COVENTRY UNIVERSITY

Coventry University öğrencileri özellikle teknolojik gelişimde çok iyi kariyerlere sahip. EUROSTAR’ı tasarlayan, FERRARI için çalışan, O2 yönetim kurulunda hizmet veren birçok Coventry University mezunu mevcur. Coventry Birmingham’a yarım saat mesafededir; Londra’ya olan uzaklığı yaklaşık 1,5 saat mesafededir.   Coventry University mükemmel bir kampus içerisinde eğitim vermekte, ilk yıl için öğrencilere konaklama garantisi sağlamakta, yüksek yatırım gerektiren ama öğrenci desteğinin sınırsız olduğu Öğrenci Merkezi..

Eğitim maliyetleri Foundation programları 9300 GBP, Lisans programları ücreti 7900 GBP’den, lisansüstü programları eğitim ücreti 8600 GBP’den başlamaktadır.


UNIVERSITY OF CENTRAL LANCASHIRE (UCLAN)

Bilinen adıyla UCLAN, University of Lancashire mezunlarının iş bulma oranı %95 ve eğitim kalitesi açısından İngiliz üniversiteleri arasında 7. Sırada yer almaktadır. THES 2007’de Kuzeybatı bölgesinin en modern üniversitesi oalrak seçilmiş, THES 2006’da yabancı öğrencilere destek veren en iyi üniversiteler arasında gösterilmiştir.

Eğitim maliyetleri Foundation programları 9300 GBP, Lisans programları ücreti 7950 GBP’den, lisansüstü programları eğitim ücreti 7950 GBP’den başlamaktadır.

20 Ağustos Kaplan Aspect ile Üniversite Yerleştirme

Kaplan aspect- İngiltere;
Kaplan /Aspect  College Londra, Bournemouth ve Dublin’de verilen en önemli programlarından birisi “İngiliz ve İrlanda Üniversitelerine Hazırlık” kursudur. Aspect İngiltere ve İrlanda genelinde 40 farklı üniversite ve kolejin hazırlık programını yürütür.  30 hafta süren hazırlık programlarına Ocak, Nisan ve Ekim aylarında başlanabilir. En az 5.0 IELTS seviyesinde İngilizcesi olan öğrencilerin katıldığı bu programda öğrenci hem akademik İngilizcesini geliştirir hemde üniversitede yapacağı eğitim dalına yönelik ön hazırlık yapar. Öğrenci hazırlık yılı sonrası isterse İngiliz üniversitelerine de geçiş yapabilir. öğrenciler 1. sınıftan üniversitelere başlayabilmektedirler. Program 30 hafta devam eder. İlk 10 haftada öğrenciler, genel İngilizce, akademik İngilizce ve IT dersleri alırlar. Sonraki 10 haftada ise IELTS hazırlık, Akademik Çalışma Yetenek, ve Sayısal dersler takip ederler. Son 10 haftada ise üniversitede yapmak istedikleri alana yönelik dersler izleyebilirler. Bu derslerden bazıları; Muhasebe, Matematik, İşletme, Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar ve İnternet, Bilgisayar Programlama, Hukuk, Pazarlama, Medya ve İletişim, Turizm ve Otelcilik, Sosyal Bilimler.


Aspect College hazırlık programını tamamlayan öğrencilerin yerleştirildiği önemli üniversitelerden bazıları;

University of London, Aston University, Bournemouth University, University of Brighton, University of Bristol, Brunel University, City University London, Dublin Business School, University of Essex, Exeter University, University of Glasgow, Lancaster University, Leeds University, Leicester University, Liverpool University, London Southbank University, Middlesex University, University of Nottingham, Oxford Brookes University, Sheffield University, University of Southampton, University of Swansea, University of Ulster. Kaplan / Aspect Üniversite foundation program ücreti 3 dönem için 7800 GBP dir.

 

Kaplan Aspect- Amerika;


NORTHEASTERN UNIVERSITY / KAPLAN LİSANS TAMAMLAMA

Boston da yer alan ve Amerikanın en iyi ilk 100 Universitesi arasında olan Northestern University de  sadece 18 ayda lisans tamamlama ve daha sonrasında dilerseniz bir sene  master tamamlama yapma şansınız var.  Hem  paradan hem zamandan kar ederken aynı zamanda dünyanın en iyi Universitelerinden birinden mezun olmak artık mümkün. Lisans sadece  Science in Leadership sGiriş koşulları :2 yıllık her hangi bir Universiteden 2.25 minumum not ortalaması ile mezun olmak

TOEFL 550PBT, TOEFL iBT 79-80, IELTS 6.0, Kaplan Aspect iBT yada Kaplan Aspect’in  Advanced Level  sınavı
 

Başlangıç tarihleri  : Eylül 2009 & Ocak 2010

Fiyatlar : Lisans tamamlama  Program - BS in Leadership kurs ücreti : $24,000

Combined Bachelor’s Degree Completion /Master’s Program

Bachelor’s Degree Completion Program: $24,000

Master’s Program: $22,000

 
Kaplan Aspect-Avusturalya

Kaplan Aspect Colleges- Sydney, Perth
www.aspectworld.com

Kaplan Aspect Koleji Avustralya’nın Sydney ve Perth şehirlerinde  eğitim vermektedir.

Okul Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi, Toefl, Ielts, Staj ve Sertifika programları yanısıra, Avustralya University Patwathway Programsılı eğitimi vermektedir. 9 ay süren hazırlık eğitimi haftada 30 derslik bir programı kapsar. 9 aylık bir süreç içerisinde öğrenci İngilizce dilini IELTS seviyesinde 6,5 ve üzeri bir puana ulaştırır ve akademik olarak Avustralya Üniversitelerinde eğitim yapabilecek bir seviyeye ulaşır. Program ;Ocak veya Eylül aylarında başlar. Programı başarıyla tamamlayan öğrenciler; RMIT University, Curtin Universitesi, Central Queensland University dan 1. sınıftan başlayabilir. Ayrıca Kaplan Aspect University of South Wales kampüsünün içinde kendi öğrencilerine Foundation programı sunmaktadır.


Seminerler ücretsiz olup tüm öğrenci ve velilerine açıktır. Katılım için lütfen 0 212 249 19 81 nolu telefondan yada info@globalvizyon.com adresinden randevu alınız.

 

 | Puan: 10 / 3 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan