İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732025758 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Öğrenim kredisinde kötü haber

Kategori Kategori: Burs Haberleri | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 390469 Okunma | Yazar Yazan: admin | 02 Haziran 2009 22:40:56

Herşeye af geldi ama "Öğrenim kredilerine yok" diye tepki gösterenlere kötü haberi Bakan bakın nasıl cevap verdi.

Özak, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun düzenlediği ''Yılın Enleri'' ödül törenine katılmak için geldiği Konya'da, Konya Valisi Osman Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özak, bir basın mensubunun, ''Antalyaspor düşme hattında. Antalya Büyükşehir Belediyesinin seçimlerde kaybedilmesi nedeniyle siyasi baskı oluşturulacağı yolunda iddialar var'' şeklindeki sorusuna, ''Bu soruya cevap bile vermem gereksiz'' dedi.

ÖĞRENİM KREDİLERİNE AF YOK

''Öğrenim kredilerinin geri ödemelerinde af veya bir düzenleme söz konusu mu?'' şeklindeki bir soruyu da Özak, şöyle yanıtladı:

''Öğrenim kredisi geri ödemelerinde af söz konusu değil. Böyle bir şey olamaz, olmaması gerekiyor. Ödeyenlere haksızlık olur. Öğrenim kredilerini 4 kat arttırdık. Öğrenim kredisi verdiğimiz öğrencilerin sayısı 800 bini aştı. Yüksek lisans ve doktora yapanlara verdiğimiz kredileri 2-3 kat arttırdık. Yeni yurtlar yapıyoruz. Yurtları fiziksel ve donanım olarak geliştiriyoruz. Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda kalan öğrencilere yemek ve kahvaltı parası veriyoruz.''

 

 | Puan: 6,4 / 10 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan