İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729887288 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

111 Work and Travel Bursu

Kategori Kategori: Work and Travel | Okunma 581185 Okunma | Yazar Yazan: admin | 02 Ağustos 2007 20:45:24

Global Vizyon Yurtdışı Eğitim danışmanlığı 2008 WAT Work And Travel Döneminde 111 Öğreciye Karşılıksız Burs veriyor !

Global Vizyon 2008 iş ve konaklama garantili Work and Travel Program seçenekleri ile bu yılda yüzlerce öğrenciyi ABD'ye Work and Travel Programına gönderecekir.

Kuruluşumuzun 11.yılını geride bırakan Global Vizyon bu yıl Türkiye'de İLK KEZ 111 öğrencisine Work and Travel bursu sağlayacaktır..Sizde şanslı Global Vizyon öğrencileri içinde yerinizi almakta gecikmeyiniz ! 2007 WAT BURSU KAZANANLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

11 YILIMIZDA 111 ÖĞRENCİMİZE KARŞILIKSIZ WAT BURSU + TÜM ERKEN KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZE 4 HAFTA ÜCRETSİZ WAT İNGİLİZCE HAZIRLIK KURSU + GLOBAL VİZYON 2008 WORK AND TRAVEL PROGRAMLARINDA TÜM KATILIMCI ÖĞRENCİLERİMİZ İŞ ,KONAKLAMA,EYALET,ŞEHİR SEÇİMLERİNİ KENDİLERİ ABD YETKİLİLERLE YÜZYÜZE GÖRÜŞEREK YAPACAKLARDIR...


Neden Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile Work and Travel ?


  • Kuruluşunun 11.yılını geride bırakan Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 2008 WAT döneminde 111 öğrenciye karşılıksız WAT Bursu.
  • Erken kayıt yaptıran ve İngilizce problemi olan öğrencilere Global Vizyon ÜCRETSİZ WAT İNGİLİZCE KURSU sağlayacaktır.

  • İşinize, konaklamanıza ve şehrinize siz karar verin ! Erken başvuru yapan öğrenciler Şubat 2008 'de düzenlenecek olan 2008 Global Vizyon Job Fairler 'e katılarak ABD'li işverenlerle birebir görüşerek iş ve konaklamalarına karar verebileceklerdir.

  • Global Vizyon'a erken kayıt yaptıranlardan vize reddi alan öğrencilere tüm ödediği ücreti geri iade ediyor ! Dolayısı ile Vize alamayan öğrencilerin herhangi bir maddi kaybı olmamaktadır ! ( ABD konsolosluğuna ödenen 116 usd vize masrafları hariçtir.)
  • Global Vizyon öğrencilerinin tümüne iş ve konaklama garantili seçenekler sunmaktadır ! dolayısı ile Work and Travel programlarında sıkça yaşanılan işsizlik ve konaklamasız kalma durumu Global Vizyon Work and Travel programı için geçerli değildir.

  • En hızlı ve en doğru bilgiye Global Vizyon Yurtdışı Eğitim ile ulaşırsınız ! Global Vizyon konusunda uzman Work and Travel ekibi ve yurtdışı eğitim danışmanları ile sadece Work and Travel konusunda değil , Work and Travel sonrasında yapmayı planladığınız her türlü yurtdışı eğitim programlarında sorularınıza açık, doğru ve net cevaplar vererek sizin kariyerinize olumlu bir katkı yapmayı hedefler.

GLOBAL VİZYON 2008 WORK AND TRAVEL KAYITLARI 14 AĞOSTOS 2007'DE BAŞLIYOR !

2008 GLOBAL VİZYON TANITIM SEMİNERLERİ ve TARİHLERİ

ARTIK 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ MEZUN BİLE OLSALAR GLOBAL VİZYON AYRICALIĞI İLE WORK AND TRAVEL PROGRAMINA KATILABİLİRLER...

ON - LİNE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

 

 | Puan: 19,1 / 20 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan