İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732210729 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Korkut Ata Üniversitesi'nde atamalar yapıldı

Kategori Kategori: Üniversite | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 540120 Okunma | Yazar Yazan: admin | 20 Ağustos 2008 12:34:51

Görev süresi dolan Korkut Ata Üniversitesi Genel Sekreteri ile üniversiteye bağlı Meslek Yüksek Okul müdürlerinin yerlerine yenileri atandı.

39 başvuru ile en çok rektör başvurusu yapılan iller arasında yer alan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde Genel Sekreterlik Görevine Mustafa Sadıkoğlu getirilirken Osmaniye Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne de Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Servet Önal atandı. Üniversiteye bağlı Bahçe Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Yrd.Doç.Dr.Hakan Öztürk atanırken Erzin Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne ise Yrd.Doç.Dr.Muhittin Şaşmaz getirildi.

 
Kendisi de Osmaniyeli olan ve Korkut Ata Üniversitesi yeni Genel Sekreteri Mustafa Sadıkoğlu, Osmaniye Meslek Yüksekokulu'nda başladığı devlet memurluğu görevini 1995 yılından bu yana Osmaniye Meslek Yüksekokulu Sekreteri olarak sürdürüyordu. Sadıkoğlu ayrıca 2007 yılından bu yana Osmaniye Mühendislik Fakültesi, Fakülte Sekreterliği görevini vekâleten, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Genel Sekreterliği görevini tedviren yürütmekteydi. Sadıkoğlu, 1998 yılından itibaren Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Osmaniye İli, İl Sınav Merkezi Yöneticiliği ve Anadolu Üniversitesi İl Koordinatörlüğü Baş Yardımcılığı görevlerini de yürütmekteydi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atanan Sadıkoğlu bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğini belirterek, bunun için çok çalışmaları gerektiğini ifade etti.
 

Osmaniye Meslek Yüksek Okulu İktisadi ve İdari Programlar Bölümü Başkanı ve Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü iken Osmaniye Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Yrd.Doç.Dr.Servet Önal ise yeni rektör atamasıyla birlikte üniversitenin büyük bir gelişim hızı kazanacağına inandığını belirterek, bu anlamda kendi üzerine düşen bütün görevleri de yapmaya hazır olduğunu söyledi. 

 

 | Puan: 8 / 4 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan