İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732655065 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

ÖSS Tercih Robotu

Kategori Kategori: YGS ve LYS Haberleri | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 735463 Okunma | Yazar Yazan: admin | 22 Temmuz 2008 13:42:07

Öğrenciler ÖSS tercihleriniz için yorulmayın

ÖSS'de tercih yapmak artık çok kolay. 'Tercih robotu' sayesinde gerçekleştirilen paun kutucuklarını dolduruyorsunuz ve filitremeyi kendinize göre düzenliyorsunuz.
 
 
 
 
-----------------
 
YURTDIŞI ÜNİVERSİTE SEÇENEKLERİ
 
Global bir dünyada rekabet gücünüzü artırmak, daha iyi bir eğitim almak, Yurtdışında kısa süreli de olsa bir eğitim almak artık lüks değil. Yurtdışında bir Üniversitede okumanın size neler kazandıracağını düşünün. Türkiye’de  hazırlık ile birlikte Üniversite eğitimi Beş yıl ve  Hazırlık olmadan dört yıl…. peki İngiltere de durum ne ? İngiliz Üniversitelerinde eğitim üç yıl sürmektedir.
Bir yıl hazırlık ile eğitim dört yıl sürmektedir. Ortalama eğitim maliyetleri 8000 GBP civarındadır. Ayrıca Higher Certificate programı ile  İngiltere’de  hem Foundation ( Hazırlık ) hem de Üniversitenin ilk yılını aynı anda okuyarak üç yılda mezun olabiliyorsunuz, Ayrıca sıralamada çok iyi yerlerde olan Üniversiteler Foundation programları sunarak  bu Üniversitelere kabul şansınızı artırmaktadır.
 
Daha detaylı bilgi için lütfen tıklayınız...
 

 

 | Puan: 9,3 / 159 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan