İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731980914 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

YURT-KUR başvuruları başlıyor

Kategori Kategori: Yurt Kur Bursları | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 622306 Okunma | Yazar Yazan: admin | 30 Haziran 2008 00:16:07

Üniversite öğrencilerinin yurt, öğrenim, burs ve katkı kredisi başvuruları 1 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2008-2009 öğretim yılında kurum yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen, halen bir yükseköğretim kurumuna devam eden ara sınıf (önlisans, lisans ve yüksek lisans) öğrencilerinin başvuruları 1 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yüksek öğretim programına girecek öğrenciler ise başvurularını 22 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında yapabilecek.
 
 
Başvurular YURTKUR'un www.kyk.gov.tr adresindeki internet sayfasından yapılacak. Kurum yurtlarında barınmakta iken yükseköğretim kurumunu süresi içinde bitirememiş artık yıl öğrencileri 8-24 Eylül tarihleri arasında 2007-2008 öğretim yılında barındıkları yurt müdürlüklerine başvuruda bulunabilecek. Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 1-12 Eylül tarihleri arasında, kalan boş yatak sayısına göre hazırlanacak olan birinci yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 15-19 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Bundan sonraki her Pazartesi günü ilan edilecek olan yeni yedek listedeki öğrencilere 5'er gün kayıt süresi tanınacak.
 
Yedek listeden öğrenci alımına 8 Aralık Pazartesi günü son verilecek. Yurtlar 8 Eylül'de hizmete açılacak.

 

 | Puan: 7,2 / 65 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan