İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732024742 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Davullu düğüne ÖSS yasağı

Kategori Kategori: SBS - KPSS - ALES | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 379438 Okunma | Yazar Yazan: admin | 04 Mayıs 2008 18:49:31

Kırıkkale'de, haziran ayında yapılacak olan OKS ve ÖSS'ye hazırlanan öğrencilerin rahatsız olmamaları için ev düğünlerine bu yıl da yasak getirildi.

Valilikten yapılan açıklamada 2 ile 15 Haziran tarihleri arasında ev düğünlerinin yasaklandığı belirtildi. Kırıkkale Vali Yardımcısı Cemal Polat imzasıyla yapılan açıklamada, OKS ve ÖSS'ye hazırlanan gençlerin ev düğünlerinden olumsuz etkilendiklerini ve ailelerin şikâyetçi olmaları üzerine 13 gün süreyle düğünlere yasak getirildiği açıkladı.

Vali Yardımcısı Cemal Polat, "Haziran ayı içerisinde OKS ve ÖSS sınavları yapılmaktadır. İl ve ilçe merkezlerinde yapılan ev düğünlerinin geç saatlere kadar sürdüğü tespit edilmiştir. 8 Haziran'da yapılacak OKS ve 15 Haziran tarihinde yapılacak ÖSS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz ile velileriz düğünlerden olumsuz etkilendiğini belirten dilekçeler verdiler. Dilekçelerde düğünlerden dolayı gayret ve masrafların boşuna gittiğini belirttiler. Bunun üzerine düğünleri durdurma kararı aldık" şeklinde konuştu.

Açıklamada düğün salonlarında yapılan düğünlerin yasak kapsamı dışında olduğu belirtildi.

 

 | Puan: 10 / 3 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan