İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729879284 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

400 bin öğrenci afla okula dönecek

Kategori Kategori: Diğer Haberler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 457389 Okunma | Yazar Yazan: admin | 21 Nisan 2008 00:35:45

Af bekleyen 800 bin kişinin 400 bininin okula geri dönmesini sağlayacak öğrenci affı ile ilgili çalışmalar sürüyor. MEB ve YÖK arasında koordineli olarak çalışma yapılıyor.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, öğrenci affı ile ilgili çalışmanın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edibe Sözen, MEB ve YÖK arasında koordineli olarak sürdürüldüğünü söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Elitaş, Eğitim Hakkı Platformu (www.Af2008.org) yetkilileri ile bir araya geldi. Elitaş, öğrenci affının yasalaşması halinde bu aftan yararlanan gençlerin yüzde 99'unun mutlaka başarılı olacağına inandığını belirterek, af talebinde bulunan gençlerin diğer öğrencilere örnek gösterilecek durumda olduğunu ifade etti.

Af bekleyen 800 bin kişinin yaklaşık 400 bininin okula geri döneceğini düşündüğünü belirten Elitaş, bu öğrencilerin haksızlığa uğramaması gerektiğini kaydetti.

“AFFIN KAPSAMI, SONRA BELLİ OLACAK”

Elitaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edibe Sözen'in öğrenci affı konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖK'le koordineli olarak çalıştığını belirterek, “Bu af çıktığında getirisi ne olur, götürüsü ne olur açıkçası bunu irdeliyoruz. Çıkacak olan affın kapsamı ve ne zaman çıkacağı konusunda kesin bilgi, bu değerlendirmeler sonrasında açıklığa kavuşacak” dedi.

Elitaş, kendisine çiçek veren Eğitim Hakkı Platformu (www.Af2008.org) temsilcilerine “Onlar bu çiçekle bizim gönlümüzü alıyorlar, biz de inşallah gençlerin gönüllerini alacağız” dedi.

 

 | Puan: 10 / 11 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan