İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732583552 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Reading Üniversitesinde Burslu Okuma İmkanı...

Kategori Kategori: Üniversite Bursları | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 586674 Okunma | Yazar Yazan: admin | 23 Şubat 2008 01:51:59

Ayrıntılar için tıklayınız!...

Burs başvurusu için gereki evraklar: 
Başvuru formu, CV ve iki adet referans mektubu ile birlikte (bu referanslardan en az bir tanesi akademik referans olmalı) Ayrıca öğrencilerin neden bu bursun kendilerine üniversite eğitiminde neden gererktiğini ve ne gibi yardımı olacağını belirten bir essay yazmaları gerekiyor. Dr. Simon Booth, Head of the Department of Management, University of Reading, Business School, PO Box 218, Whiteknights, Reading RG6 6AA, UK
 
Son başvuru tarihi:
4 Ağustos 2008  (ilk elemeler sonunda hazırlanan listede adı geçen öğrenciler, eylül başında görüşmeye davet edileceklerdir. Son karar ise 20 Eylül 2008'de duyurulacaktır.)
 
Başvuru için gerekli nitelikler: 
İngiltere, Avrupa Birliği veya diğer ülkelerde lisans derecesinde mezun veya öğrenci olup MSc Marketing and International Management bölümünden kabul almış kişiler, çok iyi akademik kayıtlara ve transkripte sahip ve Reading Üniversitesinde bu bölümün kabul şartlarnı yerine getirip IELTS 7.0 skorunu programa başlamadan önce sağlamiş iseler bu programa başvurabilirler.
 


Bursun niteliği: 
Bu burs O2 gsm operatörü firması ve University of Reading Business School'un ortaklaşa bursu olup, bir senelik eğitim süresi boyunca eğitim masraflarının 8000GBP'luk kısmını karşılamaktadır.

 

Detayli bilgi için : info@globalvizyon.com   Telefon : 0212 249 19 81  www.globalvizyon.com

 

 | Puan: 7 / 3 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan