İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729291522 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Açıköğretim sınavları artık ilçelerde de yapılacak

Kategori Kategori: Açık Öğretim Haberleri ( AÖF) | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 626981 Okunma | Yazar Yazan: admin | 05 Ocak 2008 03:27:37

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, daha önce sadece Manisa merkezde yapılan Açık Öğretim Okulu sınavlarının bundan sonra Salihli ile birlikte 4 ilçede de yapılacağını açıkladı.

Bilen, bu sayede öğrencilerin Manisa'ya gitmek zorunda kalmayacağını söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen yaptığı açıklamada, Manisa genelindeki öğrencilerimizi zor durumda bırakan bu uygulamanın ortadan kaldırılması için Ankara'da Eğitim Teknolojileri (EĞİTEK) Genel Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunduğunu bildirdi.

Açık Öğretim Okulu sınavları nedeniyle il genelindeki vatandaşlarımızın Manisa'ya gitmek zorunda kaldığını bunun da gerek öğrenciler gerek veliler için ek külfete yol açtığını ifade eden Bilen, açıklamasına şöyle devam etti: "Bu konuda bizlere de çok sayıda şikayet gelmiş ve bu uygulamanın bir an önce ortadan kaldırılması istenmişti. Artık bundan sonra yapılacak Açık Öğretim Okulu sınavları Salihli ile birlikte Soma, Akhisar ve Turgutlu'da da yapılacaktır. Öğrencilerimizin bu sınav için Manisa'ya gitme zorunluluğu ortadan kalkmıştır."

 

 | Puan: 7,8 / 35 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan