İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729287076 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

17 bin 500 YTL ödüllü öykü yarışması

Kategori Kategori: Etkinlik Rehberi | Yorumlar 1 Yorum | Okunma 785159 Okunma | Yazar Yazan: admin | 05 Ocak 2008 03:20:24

Ümraniye Belediyesi'nin Geleneksel Hikâye Yarışmasını bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriyor. Birincilik ödülü 5 bin toplam para ödülü 17 bin 500 YTL. olan yarışma için başvurular başladı.

Ümraniye Belediyesi'nin  4. Geleneksel Hikâye Yarışması için müracaatlar başladı. Teması serbest olan yarışma için son başvuru tarihi ise 8 Şubat.

Ümraniye Belediyesi, 4. Geleneksel Hikâye Yarışması’nda birinciliği elde eden esere 5 bin YTL, ikinciye 3 bin YTL, üçüncüye 2 bin YTL ve her biri 750 YTL olarak belirlenen 10 adet mansiyon olmak üzere toplam 17 bin 500 YTL para ödülü verecek.

CAN: ‘SANATA ve DÜŞÜNCEYE YAPILAN HİZMET HEBA OLMAZ’

‘Amacımız kalıcı hizmetlere imza atmak, gelecek nesillere güzel şeyler aktarmak’ diyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak kültür ve sanata her zaman ayrıcalıklı bir önem verdiklerini söyledi. İlçeyi Anadolu yakasının kültür ve sanat merkezine dönüştürdüklerini hatırlatan Başkan Hasan Can, sözlerine şöyle devam etti: ‘Her yıl geleneksel olarak hikâye, resim ve şiir yarışmaları düzenliyoruz. Bu yıl 4. kez düzenleyeceğimiz hikâye yarışmasında, öncekilerde olduğu gibi yetenekli kardeşlerimizi bu yola teşvik etmek, onları edebiyat dünyamıza kazandırmak istiyoruz. Yarışmada dereceye giren kardeşlerimizi ödüllendiriyoruz. Yine bu başarılı eserleri kitaplaştırarak edebiyat dünyamıza bir başka katkıda daha bulunuyoruz. Bu yarışmalar aracılığıyla başarıya ulaşan ve ‘ben Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği yarışmada dereceye girerek bu yolda ilerledim’ diyen bir tek kişi bile harcadığımız emeğin boşa gitmeyeceği anlamına gelir. Bize göre düşünceye ve sanata yapılan hizmet asla heba olmaz. Bu yönde gösterdiğimiz çaba ve hizmetler artarak devam edecek.’


YARIŞMA ŞARTNAMESİ
1. Yarışmaya katılacak eserlerin belirtilen adrese elden veya posta yolu ile teslim edilecektir.
2. Yarışmaya katılacak olan eserlerin daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve herhangi bir yerde yayımlanmamış olması gerekmektedir.
3. Hikâye konusu serbesttir.
4. En çok iki ayrı hikaye ile katılmanın mümkün olduğu yarışmada, gönderilecek hikâyelerin her biri en az 3.000 (üç bin) kelimeden oluşması gerekmektedir.
5. Yarışmaya gönderilecek hikâyelerin üzerinde sadece rumuz bulunacaktır; rumuz dışında yarışmacının kimliğini belirten her hangi bir işaret bulunması halinde hikâye yarışma dışı bırakılacaktır.
6. Yarışmacı, kimliğini, açık adresini ve biyografisi ile birlikte 1 adet fotoğrafını ayrı bir zarfa koyarak üzerine sadece rumuzunu yazıp, hikâyenin yer aldığı büyük zarfın içine koyacaktır.
7. Bilgisayarla 12 punto olarak yazılacak hikâyeler 9 nüsha olarak gönderilecektir. Ayrıca daha sonra dereceye giren hikâyeler kitaplaşacağı için, hikâyenin konulduğu zarfın içine word formatında hazırlanmış CD veya diskete yüklenmiş olarak da gönderilecektir.
8. Yarışmaya katılan hikâye metinleri kesinlikle geri verilmeyecek ve metin sahibi bu konuda hiçbir hak iddia edemeyecektir.
9. Yarışmada ödül kazanan eserlerin her türlü hakları Ümraniye Belediye Başkanlığına ait olacaktır.
10. Yarışma sonuçları 17 Mart 2008 / Pazartesi günü açıklanacaktır.

ÖDÜLLER
Birinciye : Beşbin (5.000 YTL)
İkinciye : Üçbin (3.000 YTL)
Üçüncüye : İkibin (2.000 YTL)
Mansiyonlar : Yediyüzelli (750 YTL)


 

 | Puan: 9,2 / 23 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar

ruhan bargu { 31 Aralık 2012 11:53:07 }
konu serbest mi yada istediğimiz kadar sayfayıı ekleyeyebilir miyiz
Diğer Sayfalar: 1.

 

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan