İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729272850 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Piyanist Fazıl Say'a 'Onur Ödülü'

Kategori Kategori: Kültür - Sanat | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 445208 Okunma | Yazar Yazan: admin | 05 Ocak 2008 03:17:58

Sanat Kurumu'nun geleneksel ''onur ödülü''nün bu yıl 'Türkiye'den giderim' çıkışıyla gündemden düşmeyen piyanist ve besteci Fazıl Say'a verilmesi kararlaştırıldı.

Sanat Kurumu Başkanı İlker Çetin, düzenlediği basın toplantısında, kurumun yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda oy birliğiyle Say'ın "onur ödülü"ne değer bulunduğunu kaydetti.

Çetin, kendisinin başkanlığında, Atila İnan, Şinasi Erdemir, Azmi Özdoğan, Atilla Gürçay, Nurkut İlhan, Mahzun Doğan, Nesrin Ergin ve Ümit Şekerci'den oluşan yönetim kurulunun, Fazıl Say'a "ulusal ve uluslararası müzik sanatına yaptığı katkılar ve sanatıyla toplumsal duyarlılığı bütünleştiren kimliği nedeniyle bu ödülü verdiklerini" ifade etti.

Kurumun tiyatro ve plastik sanatlar dallarında da ödül verdiğini ve bu ödüllerin bir süre önce açıklandığını aktaran Çetin, "Onur ödülümüz de 1 yıllık çalışmalar sonucunda yapılan değerlendirmeyle belirleniyor" dedi.

Çetin, ödüllerin 14 ocak pazartesi günü Küçük Tiyatro'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacağını bildirdi.

 

 | Puan: 10 / 2 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan