İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729929473 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

ÖSS şampiyonu son model arabayı kaptı

Kategori Kategori: SBS - KPSS - ALES | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 521829 Okunma | Yazar Yazan: admin | 15 Temmuz 2007 12:31:39

ÖSS Türkiye birincilerinden Zeynel Harun Alioğulları'na, Balıkesir'deki dershanesinden son model bir otomobil hediye edildi.

Şampiyon öğrencileri Zeynel Harun ile basın toplantısı düzenleyen Özel Fırat Koleji yetkilileri, Balıkesir'de 12 yıl aradan sonra gelen bu başarıya imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Özel Fırat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bülent Özen, Balıkesir'de 21 yıldır 21 şubesiyle eğitim öğretim faaliyeti gösteren kurumları arasındaki Zağnos Dershanelerinin, bireysel ve kitlesel başarının öncüsü olduğunu, başarılarıyla Balıkesir'i Türkiye ile yarıştırdıklarını, 2007 ÖSS ve OKS sınavlarında da beklenen başarıyı öğrencileriyle yakaladıklarını söyledi. 2007 ÖSS'de Fırat Lisesi mezunlarından Zeynel Harun Alioğulları'nın 3 alanda da (sözel 1, sayısal 1 ve eşit ağırlık 1) 300 tam puan alarak Türkiye 1.'si olduğu, aynı zamanda Eşit Ağırlık 2 bölümünde de Türkiye ikincisi olduğu açıklandı.

Bülent Özen, "Zağnos Dershaneleri olarak bu başarıda emeği geçen başta öğrencimizin ailesini, okul ve dershanelerimizin idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz" dedi.

Zağnos Dershaneleri Genel Müdürü Hüseyin Şengün, "Balıkesir için bir ilk olan Türkiye birincisi Zeynel Harun Alioğlu gerçekten güzel bir başarı elde etti. Başarıyı ödüllendiren Zağnos Dershaneleri olarak da öğrencimize, söz verdiğimiz gibi Opel Corsa marka otomobil hediye edeceğiz" diye konuştu.

Müdür Şengün, Zeynel Harun'a Opel marka otomobilin temsili olarak anahtarını hediye etti.

ŞAKAYLA KARIŞIK ŞAMPİYON

Sabancı Üniversitesi'nde okuyan Zeynel Harun Alioğulları ise, sınava yarı şaka yarı ciddi olarak girdiğini, şakanın ardından beklemediği bir başarı elde ettiğini söyledi. Zeynel Harun, "Türkiye birincisi olduğum için mutluyum. İlk bine, 5 bine girmek dahi başarıdır. Ne 3 saat, ne 1 ay, ne 1 yılda böyle bir başarı elde edilemez. Okulumun ve dershanemin başarımda çok büyük katkısı var. Sınava girmeden önce ben çok başarı beklemiyordum, ancak sınavdan sonra umudum arttı. 3 sene Sabancı Üniversitesi'nde okudum. Biraz eğlence olsun dedim, burslar her sene artıyor. Şakayla karışık, yarı şaka yarı ciddi girdim ve böyle bir sonuç geldi" diyerek sevincini ifade etti.

Zeynel'e anahtarı verilen otomobilin ise en kısa sürede teslim edileceği bildirildi.

Bu arada, Zağnos Dershaneleri'nin 12 öğrencisi genel başarı sıralamasında ilk binde yer aldıkları duyuruldu.

 

 | Puan: 7,3 / 10 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan