İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732479504 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Burs ve Kredi Belgeleri İçin 9 Kasım Son Gün

Kategori Kategori: Yurt içi Burslar | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 436419 Okunma | Yazar Yazan: admin | 02 Kasım 2007 17:38:01

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, kurumdan 2007-2008 öğretim döneminde burs, öğrenim ve katkı kredisi almak üzere başvuruda bulunan öğrencilerden, belge vermesi gerekenlerin belgelerini, 9 Kasım 2007 tarihine kadar teslim etmeleri gerektiğini bildirdi.

Albayrak yaptığı yazılı açıklamada, 2007-2008 öğretim döneminde burs, öğrenim ve katkı kredisi almak üzere başvuruda bulunan öğrencilerden, belge vermesi gerekenlerin listelerinin öğretim kurumlarına gönderildiğini belirterek, kurumun www.kyk.gov.tr adresinden de öğrenilebileceğini kaydetti.

Alayrak, öğrencilerin kendilerinden istenen belgeleri ilgili kurumlardan alarak, belge üzerine TC. kimlik numaralarını, ad soyadlarını ve okullarını yazmak suretiyle 9 Kasım’da mesai bitimine kadar, bulundukları yerlerdeki kurumun bölge veya yurt müdürlüklerine, bölge ve yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise kurumun “Cemal Gürsel Cad. No:61 Cebeci/Ankara” adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığı’na posta göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerektiğini bildirdi.

Albayrak, kendilerinden belge istenmeyen öğrencilerin beyanlarının ise ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından araştırıldığını açıkladı.

 

 | Puan: 7,9 / 25 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan