İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731978374 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Sarıgül Marmara'yı yıkıyor!

Kategori Kategori: Üniversite | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 464386 Okunma | Yazar Yazan: admin | 30 Ekim 2007 01:12:31

Belediye'nin otopark inşaatı Marmara İletişim'e yaramadı.

Şişli Belediyesi'nin 2.5 ay önce Nişantaşı'nda başlattığı katlı otopark inşaatında, gün boyu hem kazı hem de yükleme yapan iki kepçe çalışıyor. İnşaatta, makinelerin kayaları delme işlemi sırasında binanın sallandığı belirtildi. Katlı otopark inşaatında yaklaşık 20 metre derinliğe inilirken, iki sınıf, kantin ve yemekhanenin olduğu bölümler boşaltıldı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melda Cinman Şimşek, öğrenciler açısından tehlikeli bir durum oluşturduğu için sınıfları boşalttıklarını, çözüm bulunana kadar sınıflarda ders yapılmayacağını söyledi. Mustafa Sarıgül'ün söz verdiği halde bir faaliyette bulunmadığını belirten Şimşek, birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin sığabilecekleri sınıflarının olmadığını ve bunun büyük sıkıntısını çektiklerini ifade etti.

Şişli Fen İşleri Müdürü Gürsel Akkoyuncu, binanın tehlike arz etmediğini, gereken onarımın yapıldığını söyledi. Akkoyuncu, Boğaziçi Üniversitesi'nden rapor alınmasına rağmen üniversiteyi ikna edemediklerini söyledi. Akkoyuncu şöyle konuştu: "Kimse, böyle bir durumda 'oturun' demeye cesaret edemez. Sakıncalı olmadığı belirtildi. Her türlü onarımı yapabileceğimizi söyledik, ancak İTÜ raporu istediler, onu bekliyorlar."

İşte fakülte binasından bazı görüntüler:



 

 | Puan: Henüz oy verilmedi / 0 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan