İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732182510 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Kocaeli'de burs için cuma son gün

Kategori Kategori: Yurt içi Burslar | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 574670 Okunma | Yazar Yazan: admin | 04 Ekim 2007 23:51:57

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 10 bin üniversite öğrencisine vereceği burs için başvuru süresi 5 Ekim Cuma günü sona eriyor.

Öğrenciler Cuma günü saat 17.00’ye kadar Büyükşehir Belediyesi’nin www.kocaeli.bel.tr  internet adresi üzerinden başvurularını yapabilecek. Büyükşehir bursunu kazanların listesi 8 Ekim Pazartesi günü yine internet üzerinden ilan edilecek.


16 BİN KİŞİ BAŞVURDU
Büyükşehir Belediyesi’nin üç yıldır düzenli olarak verdiği öğrenci bursu bu yıl büyük yoğun talep gördü. 17 Eylül Pazartesi günü başlayan başvuru süresi içinde düne (Pazartesi)kadar 16 bin kişi bursiyer olmak için kayıt yaptırdı. Bu sayının son başvuru gününe kadar 18 bini bulması bekleniyor.


KOMİSYON HAFTA SONU ÇALIŞACAK
Başvuru süresinin bitmesiyle Büyükşehir Belediyesi burs komisyonu çalışmalarına başlayacak. Komisyon hafta sonu boyunca başvuruları inceleyecek. Büyükşehir Bursu’nu kazananlar 8 Ekim Pazartesi günü yine internet adresi üzerinden ilan edilecek. Bu ilan sırasında öğrenci kendisinden istenen bir de evrak listesi ile karşılaşacak. Söz konusu listede başvuru sırasında öğrencinin beyan ettiği evraklar istenecek. Öğrenciler kendilerinden istenen evrakları getirmeleri durumunda Büyükşehir bursunu almaya hak kazanacak. Büyükşehir Belediyesi 8 ay boyunca 60 YTL bursu öğrencilerin banka hesaplarına yatıracak.
 

 

 

 | Puan: 8,9 / 30 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan