İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731571935 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

MBA Okulları Fiyatları

Kategori Kategori: Eğitim Haberleri | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 660576 Okunma | Yazar Yazan: admin | 01 Ekim 2007 23:48:15

İnternetin her geçen gün daha da büyümesi birçok açıdan oldukça iyi sayılsa bile bazı anlar istediğimize ulaşmamıza engel oluyor.

İnternetin her geçen gün daha da büyümesi birçok açıdan oldukça iyi sayılsa bile bazı anlar  istediğimize ulaşmamıza engel  oluyor. Bu bağlamda Yurtdışında MBA Eğitimi almak isteyen  kişiler içinde yüzlerce kaynak var. Ancak bunları tek bir çatı altında bulmak neredeyse imkansız.
 
Özelikle Türkçe içerikli Web  sitelerinde bu daha da karmaşıklaşabiliyor. Bu nedenle (sizlerden de gelen talepler doğrultusunda) GlobalVizyon.Com ve Upsot.Com (University Placement Services of Turkey) Eğitim Danışmanları uzun ve titiz bir çalışma sonucunda Dünya MBA Rehberini hazırladı. MBA Okullarının ve programlarını detaylı özeliklerini bulacağınız bu kapsamlı rehberin sizler için iyi bir kaynak olacağını düşünüyoruz.
 
Listede bulunan tüm MBA programlarına UPSOT (University Placement Services of Turkey)  Eğitim Danışmanları yardımıyla başvuru yapabilirsiniz. UPSOT Danışmanları sizin için en uygun MBA programını seçmenizde yardımcı olacak, zamanında ve eksiksiz başvurunuzu yapmanızı sağlayacak ve başvurunuzun her türlü takibatını yapacaktır. UPSOT danışmanlığıyla okulunu seçen ve kabul edilen öğrenci için vize işlemleri, ekonomik uçak bileti alımı, en uygun konaklama seçeneği, çalışma olanakları, MBA esnasında ve sonrasında staj olanakları, MBA sonrası çalışma izni alımları ve MBA sonrası kariyer konusunda UPSOT danışmanları her zaman yardımcı olmaktadır.
 
Yurtdışı MBA programları ve UPSOT hizmetlerinden yararlanmak için lütfen  Lütfen Global Web Formu   doldurunuz. Ayrıca 0212-249 1981 'den UPSOT danışmanlarına ulaşıp randevu alabilirsiniz.
 

 

 | Puan: Henüz oy verilmedi / 0 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan