İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731955511 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Kamer Genç'in 'burs vaadi'ne 300 başvuru

Kategori Kategori: Burs Haberleri | Yorumlar 3 Yorum | Okunma 790266 Okunma | Yazar Yazan: admin | 18 Eylül 2007 22:06:18

Seçim öncesinde ''maaşının dörtte birini burs olarak vereceğini'' belirten Bağımsız Tunceli Milletvekili Genç, 300'ün üzerinde öğrencinin başvurduğunu, ancak 40 öğrenciye 50'şer YTL burs verebileceğini söyledi.

Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Tunceli Meslek Yüksekokulunda okuyan 510 öğrencinin kalması için yurt bulunmadığını söyledi. Genç, Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Elazığ Fırat Üniversitesine bağlı Tunceli Meslek Yüksekokulunun 510 öğrencisi bulunduğunu, ancak bu öğrencilerin kalması için herhangi yurt bulunmadığını iddia etti.

Yurt-Kur'a bağlı 500 öğrenci kapasiteli yurdun daha önce Milli Savunma Bakanlığına devredildiğini bildiren Genç, okula ait başka bir yurdun ise bu eğitim ve öğretim döneminde kapatıldığını kaydetti. Genç, Tunceli'de üniversite öğrencilerinin kalabileceği yurt, otel veya misafirhane bulunmadığını ifade ederek, öğrencilerin kiralayabileceği ev sayısının sınırlı olduğunu ve kiraların da yüksek olduğunu söyledi.

 
Kamer Genç, Tunceli'de kalacak yer olmaması nedeniyle öğrencilerin üniversiteye kayıt yaptırmadığını belirterek, ''Yetkililerle görüşüyorum, konuyla ilgili bilgisi olan yok. Bu öğrenciler dışarıda mı yatacak? Başka illerde bu tür sorunlar hemen çözülebiliyor. Milli Savunma Bakanlığı bütçesinden, ihtiyacı olan bina yaptırılabilir. Kullandıkları yurt binası da tekrar öğrencilere tahsis edilebilir'' diye konuştu.
 

BUR İÇİN 300 BAŞVURU OLDU

 
Seçim öncesinde ''maaşının dörtte birini burs olarak vereceğini'' söylediğini hatırlatan Genç, burs almak için 300'ün üzerinde öğrencinin başvurduğunu, ancak en fazla ihtiyacı olan 40 öğrenciye 50'şer YTL burs verebileceğini kaydetti
 
İlgili Haberler:
 

140 Üniversiteli Burs için Başvurdu

Seçim bildirgesine "Eğer seçilirsem milletvekili maaşımın dörtte birini Tuncelili üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğim" diye yazan Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'e, Tunceli'den burs başvurusu yağıyor.

 

 | Puan: 10 / 13 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar

berna { 22 Ekim 2012 21:10:28 }
sayın milletvekilim ben tunceliliyim pınarlar köyünde oturuyorum fırat üniversitesinde okuyorum hemşirelik 2. sınıf öğrencisiyim ailemin maddi durumu zayıf burs konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
muammer kılıç { 09 Ekim 2011 12:17:54 }
sayın millet vekilim ben sarıbaltalıyım(komer) ben sadece sizden burs istedim bursa çok ihtiyacım var . hatta sizinle çemişgezekte konuşmuştuk
HUSEYİN { 27 Ağustos 2011 16:46:12 }
sayın veiklim öok zor şartlarda okuyorum on kardeşiz büyük abim görme sorunu yaşıyor küçük kardeşim onkoloji hastası evimiz kira babam yaşlı lüfen yardım edin yoksa üniversitemi donduracam
Diğer Sayfalar: 1.

 

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan